Technological Home magazineОтпадни води в кръговрат

Read the full post
Малки дози светлина

Read the full post
Лазерни нивелири

Read the full post
Осветителни тела в модели и цени

Пазарът на осветителна техника и по света, и у нас, изобилства от предлагани видове, типове, класове, технологии, дизайни, модели, серии, опции и вариации. Офертите у нас както на доставчиците на осветителни тела отблизо и далеч, така и на местните производители, са доста богати и интересни.

Read the full post
Последно сбогом на мухъла

Read the full post
Икономичните климатици

Разумните хора с интерес и разбиране посрещат всяка техническа новост, която не само допринася за по-добрия им живот, но и консумира по-малко енергия от своите предшественици. Една от тях са инверторните климатици. Те се появиха на пазара през 80-те години на миналия век, но трябваше да измине доста време, за да достигнат днес до 25% от световното производство.

Read the full post
Комбинирано отопление и охлаждане с панели

Read the full post
Отоплителни уреди на JAGA презентира Тотал Терм

Read the full post
Водна стража у дома

През последните години не просто светът, а и милата ни родина бе свидетел на солидни природни бедствия с участието на развилнели се водни стихии. За съжаление, реакциите от рода на "на мен това не може да ми се случи" са крайно опасни, след като много хора на една ръка разстояние от нас си изпатиха.

Read the full post
Декорирайте таваните с ефектна гъвкава материя

Read the full post
Бойлер

Повечето домакинства изчакват критичния миг, в който водонагревателният им бойлер излезе от строя, за да се отправят към щандовете за нов. И когато това се случи, обикновено действаме толкова експедитивно, че забравяме да отделим достатъчно време за подбор на най-ефективния уред.

Read the full post
Хладилници от висок клас

Моделите, участващи в настоящия преглед, включват представители на най-високия ценови клас комбинации от хладилници, фризери, охладители за вино. Те са сред най-атрактивните на пазара, но не и най-масовите. Със сигурност, обаче, са базирани на най-новите технологии и разработки на съответните производители.

Read the full post
Кристина Димитрова

Домът ми е място за релаксация, където оставям творческите си планове и професионалните си идеи на заден план и в което се стремя да посвещавам времето и енергията си на децата и любимия си мъж", споделя певицата.

Read the full post
Пазарен дебют на пералните Aqualtis на Ariston

Read the full post
накратко

Read the full post
 

› Ads in Special Issue

Development by от AM Design. TD Installations Magazine. TLL Media © 2024 All rights reserved. Sitemap.

Top